ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ



Φέτος για την ημέρα της γυναίκας δεν θέλω να σου μιλήσω για τις αγαπημένες μου γυναίκες, για τις γυναίκες που με στιγμάτισαν ή για οποιοδήποτε άλλο γυναικείο επίτευγμα. Συγχώρεσε με εκ των προτέρων αν δεν αφιερώσω αυτό το post σε κάποιο γυναικείο άρωμα ή δεν εκθειάσω το απόλυτο γυναικείο κραγιόν.

Φέτος θα σου μιλήσω για τις γυναίκες που έχουν την ανάγκη μας. Που σαν γυναίκα προς γυναίκα πρέπει να στηρίξουμε, που δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι τόσο απλό, τόσο μικρό, μπορεί να είναι τόσο απαραίτητο σε κάποιες από εμάς, που απλά έτυχε να μην είναι τόσο "τυχερές".

Πριν μερικά χρόνια, όταν ξεκινούσαν κάποιες δράσεις ιδιωτικές για τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, κάποιος με είχε κοροϊδέψει που μέσα στο καλάθι του supermarket που μαζεύεται η βοήθεια προς απόρους, είχα βάλει και μερικά σαπούνια.  Καλά μου λένε δεν έχουν να φάνε, σαπούνια τους βάζεις; 

Σαν γυναίκα προς γυναίκα, τώρα σου ζητάω να με καταλάβεις.Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω, που έχουν την ανάγκη μας. Όχι δεν μιλάω για χρήματα ή για δουλειά, αυτό είναι κάτι αυτονόητο και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Κανένας όμως δεν θα σκεφτεί ότι αυτές οι γυναίκες χρειάζονται κάτι τόσο απλό όσο μια σερβιέτα. Κανένας εκτός από εμάς τις γυναίκες φυσικά.

Αν είσαι γυναίκα λοιπόν, βοήθησε να μαζέψουμε όσο πιο πολλές σερβιέτες μπορούμε για όσες από εμάς δεν είναι τόσο τυχερές, για όλες τις γυναίκες που είναι άστεγες. 

Πως μπορείς να βοηθήσεις;

Αυτήν την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, ημέρα της γυναίκας, στα Ster Cinemas στο εμπορικό κέντρο Escape στο Ίλιον, μαζεύουμε σερβιέτες σε συνεργασία με την ΜΚΟ Emfasis (www.emfasisfoundation.org) για εκείνες που είναι άστεγες, για εκείνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αλλά και όλους εσάς (ναι βάζω και τους άντρες μέσα) που θέλετε να βοηθήσετε, η Emphasis μαζεύει σερβιέτες και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης κάθε Τετάρτη στη στέγη του Συναθηνά απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, για δεκάδες άπορες, & ανασφάλιστες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας, χρειαζόμαστε άμεσα τα παρακάτω είδη καθώς ο αριθμός αιτημάτων και αναγκών συνεχώς αυξάνεται. 

Μπορείτε να συνεισφέρετε με:

• Τροφίμα: καφέ (κάθε είδους), μαρμελάδες, τσάι, συσκευασμένα κρουασανάκια (για παιδιά για να παίρνουν στο σχολείο)
• Είδη προσωπικής υγιεινής: οδοντόβουρτσα, χαρτί υγείας, μπατονέτες, σαπούνι χεριών, σαμπουάν, μωρομάντηλα, σερβιέτες
• Βρεφικά είδη: ενυδατική κρέμα για βρέφη, πάνες για βρέφη 0-6 μηνών, γάλα σκόνη για βρέφη 0-6 μηνών, και ο, τι άλλο για παιδιά υπάρχει σε τρόφιμο, ρουχισμό ή παιχνίδι.
• Καθαριστικά σπιτιού: υγρό γενικού καθαρισμού & πιάτων, σφουγγάρια πιάτων, χαρτοπετσέτες, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, χλωρίνη.
Aς προσφέρουμε όλοι αυτό που μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...