Estee Lauder's Clear Difference Advanced Blemish Serum

Μπορεί να έχω περάσει προ πολλού την εφηβεία αλλά λόγω της λιπαρής μου επιδερμίδας (και όχι μόνο) τα πσυράκια συνεχίζουν να με ταλαιπωρούν κατά περιόδους. Συχνά αστιεύομαι λέγοντας ότι είναι καλύτερα να πολεμάς την ακμή αντί για την παρακμή. Όμως δεν παύει να είναι ενοχλητικό όταν είσαι πλέον 30+ και καλοσωρίζεις σπυράκια το πρωί που ξυπνάς.

Οι αιτίες  είναι πολλές, όπως  ορμονικές διακυμάνσεις, το στρες, οι επιθέσεις του περιβάλλοντος και ο ανεπαρκής καθαρισμός. Αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν στο δέρμα τις συνθήκες εκείνες που προκαλούν τα σπυράκια.

Οι επιστήμονες της Estée Lauder ανέπτυξαν για τη ΝΕΑ σειρά Clear Difference μια πολύπλευρη προσέγγιση για καθαρή επιδερμίδα . Με την αποδεδειγμένη δύναμη του Σαλικυλικού Οξέως, το ΝΕΟ σύστημα Clear Difference είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει και να περιορίζει τα σπυράκια. Καθαρίζουν οι πόροι,αφαιρούνται οι ρρύποι και τα κατάλοιπα από το δέρμα, ενώ τα σπυράκια ελαχιστοποιούνται. Με συνεχή χρήση, αυτό το σύστημα αντιμετωπίζει τα σπυράκια προλαμβάνοντας την έντασηκαι τη συχνότητα της εμφάνισής τους στο μέλλον. Ένα φυσικό θαλάσσιο εκχύλισμα (Laminaria Saccharina) ελέγχει τη λιπαρότητα καθαρίζοντας τους φραγμένους πόρους και μειώνοντας ορατά την εμφάνιση τους, ώστε να φαίνονται σημαντικά μικρότεροι. Το δέρμα αποκτά φυσική όψη γεμάτη φρεσκάδα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε Γλυκοζαμίνη, ένα φυσικό καθαριστικό της επιδερμίδας, παράγωγο της ζάχαρης, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ομαλοποιεί τη φυσική κυτταρική ανανέωση του δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν θαμπή όψη. 

Αυτό προλαμβάνει την φραξη των πόρων από ρύπους, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο να εμφανιστούν σπυράκια.Ένα ισχυρό, καταπραϋντικό μίγμα από Εκχύλισμα Φυκιών, Σακχαρόζη και Καφεΐνη συμβάλλει στη μείωση της ερυθρότητας και ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς που συνδέονται με τα σπυράκια. Το δέρμα δέχεται αμέσως μια καταπραϋντική αίσθηση ενυδάτωσης και αποκτά πιο απαλή, πιο καθαρή υφή.

 
Ανεπτυγμένος από τους ειδικούς της Estée Lauder, αυτός ο ορός πολλαπλής δράσης, με δραστικά συστατικά, περιλαμβάνει τη ΝΕΑ Triple Action Clarity Technology, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια στην πηγή τους, να τα θεραπεύει και να ελαχιστοποιεί την ένταση και τη συχνότητα της εμφάνισής τους.

Η ήπια σύνθεσή του ορού, ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια και να τελειοποιεί την επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζει αποτελεσματικά τα σπυράκια να εμφανιστούν και αποτρέπει τη γυαλάδα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των πόρων.

Ενυδατώνοντας το δέρμα με κάθε εφαρμογή, αυτός ο ορός ελέγχει τη λιπαρότητα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς, ενώ η ήπια σύνθεσή του επιτρέπει την καθημερινή χρήση προσφέροντας ιδανική, λεία υφή. Το δέρμα φαίνεται απίστευτα πιο διαυγές και αποκτά αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας και απαλότητας. Άνετη και ελαφριά, η μεταξένια, ρευστή σύνθεσή του περιλαμβάνειένα ελαφρώς αρωματισμένο, ευωδιαστό μίγμα βοτάνων με δροσερές νότες μέντας και ευκαλύπτου.

Χρησιμοποιοώ τον τελυταίο μήνα αυτό τον ορό της Estee Lauder και τολμώ να πω ότι για μένα η Διαφορά είναι ξεκάθαρη! Έχει πολύ ελαφριά υφή γεγονός που το κάνει ιδανικό να εισχωρεί καλύτερα στο δέρμα και να καταπολεμά τα σπυράκια χωρίς να προκαλει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Γιατί κακά τα ψέματα, απο την μία θελεις να καταπολεμήσεις τα σπυράκια απο την άλλη τέτοια προϊόντα μπορει να αποδειχθούν πολύ επιθετικά για την επιδερμίδα μας. Όχι όμως ο ορός της Estee Lauder Clear Difference Advanced Blemish . Αφήνει την επιδερμίδα μου απαλή έτοιμη ακόμα και για μακιγιάζ. Τον χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ , αν και το βράδυ τον συνδυάζω με την ΒΒ της ίδιας σειράς που τόσο με έχει βολέψει αφου έχει λεπτόρευστη υφή , που απλώνεται ομοιόμορφα, ελαφριά κάλυψη για το καλοκαίρι και SPF 35. Σίγουρα θα με έχετε δει να την χρησιμοποιώ ή να την αναφέρω, αν όχι μπορρείτε να δείτε εδώ το βίντεο ή  να διαβασετε εδώ το αντίστοιχο blogpost που έκανα για αυτήν.



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...