100% Pure Argan Oil - Αυτό σημαίνει Αργανέλαιο


Ένα Μαροκινό μυστικό αιώνων, το αργανέλαιο έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας τα τελευταία χρόνια. Ένα έλαιο που παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου Argan στο Μαρόκο και έχει θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες για τα μαλλιά και το δέρμα μας.

Το αγνό Αργανέλαιο αποτελεί μια φυσική θεραπεία ομορφιάς  τόσο για τα μαλλιά όσο και για το δέρμα μας. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα και τα μαλλιά χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Αρκούν λίγες σταγόνες , με μια ζεστή μυρωδιά καρυδιού, για να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου και να δώσουν στα μαλλιά σου δύναμη, ελαστικότητα και λάμψη.

Σε μια πολυτελή συσκευασία 50ml χωρίς αέρα ΡΡ με ματ ασημί κάλυμμα και βάση, η οποία έχει ως σκοπό να διατηρήσει το έλαιο Argan φρέσκο . Η Victoria & K έχει φροντίσει να φτάσει το έλαιο Argan στα χέρια σου στην πιο αγνή του μορφή, χωρίς προσμίξεις και προσθήκες, ανέπαφο , με όλα τα θρεπτικά συστατικά του για να διασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.


Το χρησιμοποίησα μια φορά σαν μάσκα πριν το λούσιμο. Άπλωσα μια μικρή ποσότητα στις παλάμες μου και έκανα μασάζ στις ρίζες μου. Το άφησα για 30' και μετά λούστηκα όπως συνηθίζω.Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Χωρίς να μου βαρύνει τα μαλλιά τα ένιωθα πιο λεία και λαμπερά.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου μετά από κάθε λούσιμο, το ομολογώ όμως ότι δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αντικατέστησα ένα βράδυ την ενυδατική μου κρέμα προσώπου με μια σταγόνα από τον υγρό αυτό χρυσό. Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα με έκπληξη πρόσεξα ότι απορροφήθηκε γρήγορα χωρίς να αφήσει το δέρμα μου λιπαρό και το πρωί ένιωθα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Ενίοτε βάζω μια σταγόνα και στην βαφή των μαλλιών μου για να προστατέψω την τρίχα και να δώσω λάμψη στο χρώμα. 

Μικρό μυστικό; Άκουσα ότι το αργανέλαιο είναι ιδανικό και για τα εύθραυστα νύχια μου, οπότε το βράδυ δεν θα ξεχάσω να τα αλείψω μια σταγόνα.



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...