Summer 2014 Blog Giveaway!!!



Σας ετοίμασα ένα Giveaway με μερικά πραγματάκια που έχω αγοράσει για εσάς απο το www.cherryculture.com. και όχι μόνο. Τα μάζευα γιατί ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ανταποδώσω αυτήν την αγάπη σας με ένα Giveaway.

Μία τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα set μακιγιάζ με προϊόντα LA Colors, Amuse & Baolishi

Το set περιλαμβάνει μια παλέτα με σκιές, ένα ρουζ με το πινέλο του, μια μασκαρα με ένα μολύβι ματιών και μια ξύστρα, ένα concealer (όλα της LA Colors) , επίσης ένα lip balm της Amuse και ένα lip gloss της Baolishi.

όροι συμμετοχής:

Αρκεί να είστε μέλη του blog μου μέσω google+ ή GFC ή Bloglovin και να αφήσετε το όνομα σας και το email σας στην φόρμα συμμετοχής.  Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές αν ακολουθήσετε και τα επόμενα βήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής. Σχόλια με στοιχεία διαγωνιζόμενων που όμως δεν έχουν συμπληρώσει την φόρμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που έχουν συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής θα λαβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους, οπότε μην αγχώνεστε αν το κάνατε σωστά ή όχι. Αν έχει έρθει email επιβεβαίωσης, τότε το κάνατε σωστά.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουλίου (25-6-2014 στις 12 το βράδυ) και η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ και στο facebook. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για Ελλάδα και Κύπρο. Αν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός 48 ωρών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα βγει νέα νικήτρια.

Summer 2014 Blog Giveaway

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...