ESTEE LAUDER must haves & FOTD video

Υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να κακομάθουμε τον εαυτό μας λιγάκι και να ενδώσουμε σε μικρές πολυτέλειες που μας χαροποιούν. Μια τέτοια μικρή πολυτέλεια είναι για μένα η Estee Lauder. Χρόνια αγαπημένη εταιρεία.



Δεν θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου high end foundation, αυτό της Estee Lauder... Θα σας πω για 3 αγαπημένα πραγματάκια, ιδανικά κατα την γνώμη μου για το καλοκαίρι.


Estee Lauder Clear Difference Complexion Perfecting BB cream


Η νέα ΒΒ που υπόσχεται να προστατεύσει το δέρμα σας ενώ καλύπτει τις ατέλειες. Έχει ελαφριά κάλυψη και δίνει ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Είναι ελαφριά σε υφή και περιέχει SPF 35 , γεγονός που την κάνει ιδανική για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Ανήκει στη νέα σειρά Clear Difference, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ταχείας δράσης σύστημα με δραστικά συστατικά, το οποίο αποτελείται από τον ΝΕΟ ορό Clear Difference Advanced Blemish Serum και τη ΝΕΑ σύνθεση Clear Difference Targeted Blemish Treatment – προϊόντα ήπια αλλά αποτελεσματικά, σχεδιασμένα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και να μειώνουν θεαματικά τα σπυράκια. Το τελευταίο βήμα του συστήματος είναι η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 που ενυδατώνει, προστατεύει, τελειοποιεί, ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Συμπληρώνοντας τέλεια τα προϊόντα της ΝΕΑΣ σειράς Clear Difference που καταπολεμούν τα σπυράκια, αυτή η μη λιπαρή σύνθεση πολλαπλής δράσης εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και έλεγχο της λιπαρότητας. Με το ελαφρύ της χρώμα εξουδετερώνει αμέσως την ερυθρότητα και καλύπτει επαρκώς τα σημάδια που οφείλονται στα σπυράκια, τους πόρους και τις ατέλειες, ενώ τα καταπραϋντικά συστατικά της συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας και ερεθισμών. Διατίθεται σε δύο ημιδιάφανες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μια μεγάλη γκάμα από χρωματικούς τόνους δέρματος – Light, Medium– και κάνει το δέρμα να δείχνει απαλό, καθαρό και φυσικά όμορφο. Επιπλέον, αυτή η κρέμα BB δεν προκαλεί ακμή, δεν περιέχει άρωμα και δεν φράσσει τους πόρους.

 
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις το Pure Color Envy Sculpting Lipstickήταν γραφτό να γίνει αγαπημένο. Η απόχρωση που έχω είναι η Envious, ένα φλογερό κόκκινο, All time classic, ιδανικό τόσο για το καλοκαίρι όσο και για όλο το χρόνο για μοναδικές εμφανίσεις. Περιέχει ένα Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης με Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνοντας τα χείλη, τα οποία συγκρατούν την υγρασία και παραμένουν απαλά. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και διάρκεια έως και 6 ώρες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς απο το σχετικό βίντεο που σας ετοίμασα. Η συσκευασία είναι πολυτελής και συνάμα δυναμική, σε μπλε και χρυσό, με χαραγμένο το Estee Lauder και μαγνητικό καπακι, που ασφαλίζει το αγαπημένο σας κραγιόν.


Estee Lauder pure color eyeshadow palette
Μια παλιά αγαπημένη μου παλέτα από την Estee Lauder, ιδανική για ταξίδια. Σας την έχω δείξει αρκετές φορές και όσες με παρακολουθείτε στο youtube πιθανότατα θα με έχετε ακούσει να την αναφέρω. Είναι η "go to palette" μου με οχτώ σκιές και 3 κραγιόν-λιπ γκλος, είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη μικρή ταξιδιωτική παλετιτσα που έχω στην κατοχή μου. Με γήινες αποχρώσεις, ιδανικέςγια να δημιουργείσετε look τόσο πρωϊνά όσο και βραδινά. Είναι τέλεια και για την τσάντα σας. Δεν ξέρω αν μπορείτε να την βρείτε ακόμα στα stands της Estee Lauder, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν δεν βρείτε την ίδια, σίγουρα θα υπάρχει η αναβαθμισμένη εκδοχή της. Αναζητείστε την .



Επίσης, όπως σας προανέφερα σας ετοίμασα κι ένα FOTD video, για να δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα look για όλες τις ώρες και μέρες. Επειδή ο καιρός ήταν λίγο βροχερός όταν το γύριζα αποφάσισα να σκουρύνω λίγο το χρώμα των χειλιών μου με ένα πιο σκούρο μολυβάκι χειλιών, αλλά τώρα που ο ήλιος έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα μας, δεν το χρειάζομαι άλλο :)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...