BIO OIL Ένα λαδάκι για όλα


Τώρα τελευταία γίνεται όλο και περισσότερος ντόρος με τα διάφορα ενυδατικά λαδάκια για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μέχρι πολύ πρόσφατα οι περισσότερες από εμάς με λιπαρό δέρμα τα αποφεύγαμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Όμως τα ξηρά λαδάκια μπήκαν δυναμικά στην περιποίηση της επιδερμίδας μας τα τελευταία χρόνια και ακόμα και εμείς με λιπαρό δέρμα τα έχουμε εντάξει σε κάποιο στάδιο της περιποίησης μας. Ένα τέτοιο λαδάκι είναι και το Bio-Oil. Προσωπικά το έχω εντάξει στην βραδινή μου ρουτίνα και το πρωί που ξυπνάω νιώθω την επιδερμίδα μου απίστευτα ενυδατωμένη. Το χρησιμοποιώ το τελευταίο μήνα περίπου και όχι μόνο δεν έχω προσέξει να με ενοχλεί στα σημεία που εμφανίζω λιπαρότητα, αντιθέτως έχει λειτουργήσει και σαν ρυθμιστής της λιπαρότητας αυτής στην ζώνη Τ που με ταλαιπωρεί. Θέλει να το απλώσετε με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Ειδικά μετά από την απολέπιση ή την μάσκα που χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα, η ανάγκη να το χρησιμοποιήσω είναι πολύ μεγαλύτερη. Τι είναι όμως το Bio-Oil;


Το Bio-Oil είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, ιδανικό για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και για την περιποίηση και τη βαθιά ενυδάτωση της ώριμης και αφυδατωμένης επιδερμίδας. Είναι ένα λαδάκι για όλα.

Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin OilΤΜ που καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης του προϊόντος με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η άμεση διείσδυση των συστατικών του στην επιδερμίδα: βιταμίνες Α και Ε, και φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, δενδρολίβανο και χαμομήλι. Το PurCellin OilΤΜ ενισχύει την ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την να αναπνέει ελεύθερα.

Το Bio-Oil περιέχει συνδυασμό από εκχυλίσματα βοτάνων και βιταμίνες τα οποία είναι επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένουν ενεργά όλα τα συστατικά. Το πολυχρηστικό Bio-Oil περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin OilΤΜ, το οποίο αλληλεπιδρά με τις Βιταμίνες Α που προάγει την δημιουργία κολλαγόνου & Ε για ενυδάτωση καθώς και με τα βιολογικά αρωματικά έλαια – χαλαρωτική Λεβάντα, Καλέντουλα για την αναγέννηση των κυττάρων, Δενδρολίβανο για ενδυνάμωση του δέρματος και καταπραϋντικό Χαμομήλι έτσι ώστε να επιτευχθεί η άμεση πρόσληψη των συστατικών καθώς και η στοχευμένη αντιμετώπιση της βλάβης του δέρματος, δίχως όμως παράλληλα να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Στα μείον του είναι ότι στα βασικά του συστατικά περιέχει mineral oil, κάτι που σαφέστατα μειώνει την τόσο "φυσική" σύσταση και την όλη λογική συνδυασμού τόσο καλών ελαίων.


Οι ουλές, οι ραγάδες και οι δυσχρωμίες είναι από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες. Αν όχι όλα τουλάχιστον ένα από αυτά μας βασανίζει και θα θέλαμε να το βελτιώσουμε. Από τις κλινικές δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Το 92% τον ατόμων που δοκίμασαν το προϊόν έδειξε βελτίωση στην εμφάνιση των ουλών μετά από 8 εβδομάδες. Υπήρξε μια συνεχής βελτίωση κατά τη διάρκεια της μελέτης, με σημαντικά στατιστικά αποτελέσματα ακόμα και 2 εβδομάδες νωρίτερα . Μετά από 8 εβδομάδες, 100% των ατόμων παρουσίασαν βελτίωση στην εμφάνιση των υφιστάμενων ραγάδων(proDERM, 2010). Η εμφάνιση άνισου τόνου του δέρματος βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής, με το 93% των συμμετεχόντων να δείχνει βελτίωση μετά από 6 εβδομάδες (MEDUNSA, 2005).
  Το Bio-Oil είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.






Το Bio-Oil έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους ασφαλείας και με βάση τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου των Καλλυντικών Προϊόντων έχει αξιολογηθεί ως ασφαλές για χρήση προς όλους ακόμα και για τις εγκύους.

Το Bio-Oil ενδείκνυται για :
  • Ουλές
  • Ραγάδες
  • Δυσχρωμίες
  • Σημάδια γήρανσης
  • Αφυδατωμένη επιδερμίδα
  • Εγκαύματα από τον ήλιο
  • Σημάδια από καισαρική τομή και χειρουργικές επεμβάσεις
  • Σημάδια από τσιμπήματα εντόμων
  • Σημάδια από εκδορές
  • Παρανυχίδες
  • Κηλίδες
  • Σημάδια από ανεμοβλογιά
  • Ξηροδερμία/Απολέπιση
  • Ακμή (βελτιώνει ουλές ακμής)
  • Ευρυαγγείες (βελτιώνει τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος)
  • Τσιμπήματα από κουνούπια
  • Έκζεμα / δερματίτιδα
  • Ψωρίαση (ανακουφίζει τις κνησμώδεις βλάβες)


Το Bio-Oil θα πρέπει να εφαρμόζεται στην ερεθισμένη περιοχή δύο φορές ημερησίως, τουλάχιστον για 3 μήνες. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν από άτομο σε άτομο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το Bio-Oil θα πρέπει να εφαρμόζεται από την αρχή το δεύτερου τριμήνου σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στην εμφάνιση ραγάδων. Το Bio-Oil διατίθεται στα φαρμακεία και στα HONDOS CENTER που διαθέτουν δερμοκαλλυντικό τμήμα και κοστίζει γύρω στα 12€. Αναζητήστε το!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...