H LA PRAIRIE παγώνει τον χρόνο


Πριν από ένα περίπου μήνα η La Prairie παρουσίασε τη νέα της σειρά Cellular Swiss Ice Crystal Cream & Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil.
Με moto της το: "Κάτω από τον πάγο , ο χρόνος σταματά"  η La Prairie μας υπόσχεται να παγώσει τον χρόνο.




Η La Prairie, με κληρονομιά και παράδοση βαθιά ριζωμένες στην Ελβετία για πάνω από τρεις δεκαετίες, επιστράτευσε τα μυστικά αυτών των ελβετικών ακραιόφιλων φυτών και φυκών με τις ιδιαίτερες ικανότητες επιβίωσης, σε ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα, το Swiss Ice Crystal Complex.

Αυτό το σύμπλεγμα, μεταφέρει τη δύναμη των φυτών και των φυκών αυτών στην επιδερμίδα, προσδίδοντάς της μεγαλύτερη ελαστικότητα και προσαρμόζοντάς την απρόσκοπτα στις ακραίες συνθήκες της καθημερινότητας.

Tο δέρμα mας ανανεώνεται και γίνεται ανθεκτικότερο, ώστε να φαίνεται νεότερο για περισσότερο χρόνο και να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για τη γήρανσή του.

Είναι η απόλυτη περιποίηση της επιδερμίδας, που ενσωματώνει ορισμένα από τα πιο σύνθετα μυστικά επιβίωσης της φύσης σε μια επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία δέρματος.



Η Cellular Swiss Ice Crystal Cream παρέχει καθημερινή ενυδάτωση με εξαιρετικά οφέλη, βοηθώντας το δέρμα να προσαρμοστεί σε ένα κόσμο ακραίων φαινομένων: στρες, περιβάλλον και γήρανση.

Η σύγχρονη σύνθεση - λάδι σε γέλη με νερό - έχει πλούσια υφή, αλλά απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και κάνει το δέρμα μεταξένιο, καθώς αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας και τονώνει την ανθεκτικότητα του δέρματός σας στους αυξανόμενους παράγοντες γήρανσης της καθημερινότητας.

Είναι η ιδανική ενυδατική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες με υπέροχο άρωμα και πλούσια υφή αλλά και εξαιρετική «κρέμα αποκατάστασης» για κουρασμένη επιδερμίδα (αποτέλεσμα δερματολογικών θεραπειών, αλλαγής κλίματος ή υπερβολικών ταξιδιών.
Διατίθεται σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία με κρυσταλλική αντανάκλαση των 50ml και θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.


Αυτό όμως που με ξετρέλανε πραγματικά είναι το ξηρό λάδι της ίδιας σειράς.

Ένα ενυδατικό, θρεπτικό ξηρό έλαιο που γίνεται ένα με το δέρμα μας κατά την εφαρμογή. Περιέχει ένα μείγμα από αγνά έλαια και αντιγηραντικά εκχυλίσματα καθώς και το νέο σύμπλεγμα Swiss Ice Crystal Complex. Το διαυγές, ελαφρύ ξηρό έλαιο ενδυναμώνει και «οχυρώνει» το δέρμα μας, εμποδίζοντας την απώλεια ενυδάτωσης και διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ εκπέμπει μια μη λιπαρή, αλλά φυσική και υγιή λάμψη.

Παρόλο που τα οφέλη του Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil είναι άφθονα, το εμφανέστερο είναι η ενυδάτωση, καθώς τα έλαια βοηθούν στη δημιουργία ενός στρώματος που "κλειδώνει" την υγρασία στο δέρμα.

Αυτό όμως που κάνει το έλαιο αυτό την απόλυτη επένδυση για μένα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με κάποια ενυδατική κρέμα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη θρέψη και ενίσχυση της ανθεκτικότητα του δέρματός σας στους παράγοντες πρόωρης γήρανσης. 

Αυτό που κάνω εγώ είναι να αναμειγνύω 1-2 σταγόνες Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil με την ενυδατική κρέμα της αρεσκείας μου και να απλώνω το μείγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Έτσι μπορώ να "απογειώσω" οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα χρησιμοποιώ, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ενυδάτωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδας. 
Αυτό το προϊόν ξηρού ελαίου μπορεί να ενισχύσει την απόδοση κάθε ενυδατικής κρέμας. Εξάλλου, τα υγροσκοπικά συστατικά στις κρέμες έλκουν το νερό στο δέρμα. Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί επένδυσα στο ξηρό έλαιο της Cellular Swiss Ice Crystal; Καταλαβαίνεται γιατί αυτό το έλαιο είναι ο νέος μου έρωτας;
Γιατί απλούστατα δεν χρειάστηκε να αλλάξω την ενυδατική μου κρέμα, απλά να την αναμίξω με 1 σταγόνα από το ξηρό αυτό έλαιο κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου. Όλα τα άλλα τα αφήνω στην La Prairie.

cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...