8 Συμβουλές για έναν στυλάτο γάμο χωρίς παρατράγουδα!


Πολλές φορές έχω δει νύφες, που ούτως ή άλλως είναι αγχωμένες την μεγάλη μέρα, να έρχονται αντιμέτωπες με μικρές ταλαιπωρίες, ικανές να τους χαλάσουν όχι μόνο την διάθεση αλλά και όλη την οργάνωση που έχουν κάνει. Από την άλλη είναι μερικά πραγματάκια που ενώ πολλοί μπορεί να πουν ότι είναι κοινή λογική, ωστόσο δεν είναι και δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας για εκείνη την μέρα. Στο κομμάτι της δεξίωσης, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά ή τουλάχιστον όχι ακριβώς όπως τα περιμέναμε . Επειδή πολλές μελλόνυμφες με ρωτούν για μικρά tips που θα πρέπει να έχουν υπ' όψη τους για την μεγάλη μέρα, έτσι ώστε ο γάμος να είναι όπως ακριβώς τον ονειρεύονται, είπα να περιορίσω στα πιο βασικά που θα πρέπει να έχουν στο νου τους για να πάνε όλα τέλεια.
  1. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια ξυπόλυτη νύφη με πονεμένα πόδια(ειδικά αν το υπόλοιπο σκηνικό δεν το υποστηρίζει) φροντίστε να κάνετε πρόβα τα νυφικά σας παπούτσια. Πριν την μεγάλη μέρα φορέστε τα παπούτσια στο σπίτι και κρατήστε τα όσο κάνετε κάποιες ελαφριές δουλειές.
  2. Χρησιμοποιήστε περισσότερα κεριά αντί για λουλούδια για να δώσετε ονειρικό στυλ στον γάμο σας αλλά και για να μειώσετε το κόστος.
  3. Ανακατέψτε ρύζι με ροδοπέταλα. Παραδοσιακό κόλπο για πιο όμορφες φωτογραφίες
  4. Αν δεν θέλετε γαμήλια τούρτα, σκεφτείτε να σερβίρετε κεκάκια και μακαρόν
  5. Αντί να προσπαθήσετε να ταιριάξετε τα παπούτσια με το φόρεμα σας, ταιριάξτε τα με την ανθοδέσμη σας.
  6. Αποφύγετε το σκούρο - έντονο κραγιόν. Εκτός του ότι στις χαιρετούρες θα γεμίσετε κραγιόν όλους τους καλεσμένους θα θέλει πολύ συχνά ανανέωση και προσοχή μην πασαλειφτείτε. Πιστέψτε με δεν θα έχετε χρόνο για τέτοια. Προτιμήστε μια φυσική Nude απόχρωση.
  7. Τολμήστε κάτι διαφορετικό από το άσπρο παραδοσιακό νυφικό και προς θεού δεν χρειάζεται να μοιάζετε σαν ημίγυμνη τούρτα. Προτιμήστε ένα νυφικό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει την ομορφιά σας. Μπορείτε να εμπνευστείτε από το προηγούμενο Post μου πατώντας εδώ.
  8. Επιλέξτε ένα μακιγιάζ κοντά στους φυσικούς σας τόνους. Αυτή η μέρα είναι για να λάμψετε σαν σταρ του σινεμά όχι σας ροκάς μετά από Metal συναυλία. Προτιμήστε το μακιγιάζ να αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, να σας κάνει να δείχνετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και προς θεού μην προσπαθήσετε να ταιριάξετε το μακιγιάζ με τον στολισμό της εκκλησίας. Δεν θέλουμε να αναδείξουμε τον στολισμό της εκκλησίας, εσάς πρέπει να αναδείξουμε αυτήν την ημέρα.

Αυτές είναι οι μικρές μου συμβουλές! Ελπίζω να σας βοήθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...