Νέα Colour Crush Lipsticks από την The Body Shop Greece

Σας έχω ευχάριστα Νέα!

Η The Body Shop κυκλοφορεί τη νέα σειρά κραγιόν στις 4 Αυγούστου, ότι πρέπει για να μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές (για όσες φεύγουμε τον Αύγουστο).

Τα Colour Crush lipstick κυκλοφορούν σε 24 νέες αποχρώσεις , 9 ροζ , 9 nude και 6 εκρηκτικές κόκκινες αποχρώσεις και κοστίζουν €11,50.

Η εξαιρετικά ενυδατική νέα σειρά είναι 100% χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, 100% για χορτοφάγους και υπόσχεται 100% υπέροχο αποτέλεσμα, από κόκκινες αποχρώσεις για το κόκκινο χαλί έως παιχνιδιάρικες ροζ και φυσικές.

Με τόσες πολλές αποχρώσεις να επιλέξετε, μπορείτε να έχετε διαφορετικό look κάθε μέρα! Η The Body Shop προτείνει την κόκκινη έντονη απόχρωση του Red Siren 101, μία τολμηρή και υπέροχη απόχρωση με μία πινελιά από Hollywood glamour. Οι ροζ και βιολετί αποχρώσεις τους όμως αξίζουν χειροκρότημα! Μας προτείνουν να δοκιμάσουμε τη Red Hot Raspberry 201 για έντονο φούξια και απίστευτο αποτέλεσμα και ομολογώ ότι σε αυτή έπεσε το μάτι μου με το που τα είσα. Για καθημερινή κομψότητα, επιλέξτε μία ντελικάτη μπεζ απόχρωση. Ένα από τα Must του καλοκαιριού είναι το Coral Kiss 315, σε λαμπερή ροδακινί απόχρωση. 



Η Colour Crush™ Lipstick κολεξιόν διαθέτει τα οφέλη από το έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Αυτό προέρχεται από τους ώριμους καρπούς του ιερού δένδρου marula. Η Τhe Body Shop το προμηθεύεται από τον Eudafano Women’s Co-Operative, ο οποίος βοηθά 1750 γυναίκες να κερδίσουν ένα δίκαιο εισόδημα. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναφέρουν ότι τα οφέλη προχωρούν ένα βήμα πέρα από  τα χρήματα. Τους προσφέρει μία αίσθηση ανεξαρτησίας,
δεξιότητες στη διαχείριση της επιχείρησής τους και αυτοπεποίθηση.


ΑκΑΤΑμΑχηΤΑ LIp CoLour


Η νέα κολεξιόν Colour Crush™ Lipstick είναι μία μοντέρνα παλέτα με 24 εκθαμβωτικά ζωηρές αποχρώσεις lipstick, που η κάθε μία προσφέρει μοναδικό αποτέλεσμα. Η κολεξιόν αποτελείται από τρεις οικογένειες αποχρώσεων: τις λαμπερές κόκκινες, τις εξαιρετικά γλυκιές ροζ και τις εκλεπτυσμένες φυσικές, σε μία μίξη αγνής απόχρωσης και διακριτικά λαμπερού τελειώματος. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε μοναδικά χείλη...

 

CrusH on You


Η  Colour Crush™ Lipstick collection συνδυάζει τις πλέον έντονες και μοναδικές αποχρώσεις με πολυτελή
και αισθησιακή ενυδάτωση. Το μυστικό; Ταξιδέψανε σε όλο τον κόσμο για να προμηθευτούνε υψηλής ποιότητας χρωστικές, τις οποίες θρυμματίσανε και στη συνέχεια αναμίξανε με μία σταγόνα από θρεπτικό έλαιο σπόρων κερασιού και τέλος προσθέσανε το καλύτερο και μεταξένιο έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Το αποτέλεσμα είναι ζωηρή και μοναδική απόχρωση που γλιστρά επάνω στα χείλη και είναι υπέροχη. Επιπλέον, κάθε lipstick διαθέτει ντελικάτο άρωμα ρόδου. Θεϊκό!


Και μια σημείωση για τις φανατικές της The Body Shop Collection:  Η Colour Crush™ Lipstick collection αντικαθιστά την Colourglide™. Μην ανησυχείτε όμως! Με 24 αποχρώσεις από τρεις χρωματικές οικογένειες, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για εσάς Colour Crush™ Lipstick!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...