Review: NIVEA Conditioner Σώματος


Τον προηγούμενο μήνα πήρα από το zampple το νέο conditioner σώματος της NIVEA. Είχα δει εδώ και καιρό την διαφήμιση του και ήθελα πάρα πολύ να το αποκτήσω. Είναι νομίζω ότι χρειάζεται η κάθε πολυάσχολη γυναίκα που θέλει να περιποιείται την επιδερμίδα της αλλά δεν έχει χρόνο για χάσιμο . Η λογική του απλή, αφού σαπουνιστείτε με τον καθιερωμένο σας τρόπο και πριν βγείτε από το ντους, περάστε μια καλή ποσότητα σε όλο σας το σώμα, (πόδια ,χέρια , κορμός) και ξεβγάλτε κανονικά. Βγείτε από το ντους και σκουπιστείτε. Είστε έτοιμες για να ντυθείτε και να ξεκινήσετε την μέρα σας και δεν χρειάζεται να βάλετε επιπλέον κρέμα ή λοσιόν σώματος. Ομολογώ ότι είναι ο ταχύτερος τρόπος να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας ακόμα και μετά από ξύρισμα, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα.


Εγώ επέλεξα το conditioner σώματος για κανονικές επιδερμίδες, αλλά υπάρχει και για ξηρές για τις πιο απαιτητικές της ενυδάτωσης. Η συσκευασία είναι στα 250ml και η υφή του είναι σαν μους, πολύ αφράτη, κρεμώδης και που απλώνεται πολύ ομοιόμορφα. Πιστεύω μια ποσότητα πχ σε μέγεθος ροδάκινου μπορεί να καλύψει ακόμα και μένα σε όλο το σώμα και το μόνο που έχετε να κάνετε αφού το απλώσετε είναι να το ξεβγάλετε με νερό. Και αυτό ήταν. Σκουπιστείτε και ντυθείτε ;)


Λίγες πληροφορίες από το site της nivea:
Στόχος της NIVEA ήταν να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό προϊόν φροντίδας του σώματος το οποίο να απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα. Και τι καλύτερο από έναν εύκολο, βολικό και ευχάριστο τρόπο ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ είστε ακόμα στο ντους; Η ενυδατική σύνθεση του Conditioner Σώματος απορροφάται άμεσα και γρήγορα από τη βρεγμένη επιδερμίδα. Αίσθηση μεταξένιας και απαλής επιδερμίδας βγαίνοντας από το ντους σας. Δε χρειάζεται να εφαρμόσετε άλλο γαλάκτωμα σώματος μετά το ντους.



Οδηγίες χρήσεις:

1. Πλυθείτε με το αφρόλουτρο ως συνήθως και ξεπλύνετε


2. Απλώστε το NIVEA Conditioner Σώματος

3. Ξεπλύνετε το NIVEA Conditioner Σώματος

4. Σκουπιστείτε και ντυθείτε αμέσως, απολαμβάνοντας την ενυδατωμένη σας επιδερμίδα.

Η τιμή του είναι στα 5€ και αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του αν φανταστείτε ότι αντικαθιστά 100% την συνηθισμένη σας ενυδατική σώματος. Σίγουρα όμως λόγω οικονομικής συγκυρίας θα προτιμούσα να την αγοράσω στα πλαίσια κάποιας προσφοράς.




Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...