Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑΣ

Πολλές κοπέλες παραπονιούνται για τον πονοκέφαλο που τους προκαλεί η αλογοουρά τους. Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά κόλπα για να αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα.




  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το ενδεχόμενο να έχετε πολύ σφιχτά πιασμένα τα μαλλιά στην αλογοουρά. Προσπαθήστε να μην τα τραβάτε τόσο πολύ. (άστε που αν το κάνετε καθημερινά θα καταστρέψετε τις τρίχες σας και θα αρχίσουν να σπάνε)
  2. Προσπαθήστε να αλλάξετε το ύψος που φτιάχνετε την αλογοουρά, ενδεχομένως κάποια πιο χαμηλό σημείο να είναι ιδανικότερο για εσάς. Έχετε υπόψη σας ότι ένα σημείο πιο κοντά στο λαιμό είναι πιο καλό και επιτρέπει την καλύτερη ισορροπία.
  3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό λαστιχάκι για τα μαλλιά. Μπορεί τα πολύ λεπτά να μην είναι τα ιδανικότερα για τα πιο μακριά και βαριά μαλλιά. Δοκιμάστε τα λίγο πιο χοντρά λαστιχάκια ή ακόμα και τις πιο φαρδιές κορδέλες για μέσα στο σπίτι.
  4. Μήπως πρέπει να ελαφρύνετε λίγο τα μαλλιά σας. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ίσως είναι η απάντηση στο πρόβλημα σας. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε μάκρος αλλά να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας τα ελαφρύνει. Άλλωστε το Look Γενοβέφα με ολόισια χίππυ μαλλιά στο ίδιο ύψος είναι λίγο ξεπερασμένο αλλά περί ορέξεως....
  5. Αντί για αλογοουρά δοκιμάστε μερικές μέρες την εβδομάδα να κάνετε μια πλεξούδα.
  6. Βοηθήστε τις ρίζες σας να δυναμώσουν. Όταν αφαιρείτε το λαστιχάκια μην βουρτσίζετε αμέσως τα μαλλιά σας. Περιμένετε λίγο και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στις ρίζες για να τονώσετε την κυκλοφορία.
  7. Αν έχετε σγουρά μαλλιά δοκιμάστε να τα ισιώσετε πριν τα πιάσετε αλογοουρά. Η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική και θα τα νιώσετε πιο ελαφριά.








6 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέροντα τα tips! Το 6 το κάνω κ εγώ και πραγματικά προσφέρει ανακούφιση :)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία tips!!! :)
    xxx
    http://itsallaboutbeautybydemyfil.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παραπονέθηκα στη κομμώτρια μου για το βάρος των μαλλιών μου και μου έλυσε το πρόβλημα, δεν ξέρω πώς αλλά τα μαλλιά μου δεν άλλαξαν μήκος, απλά ελάφρυναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφα tips Κατερίνα!! Αυτό με το καθάρισμα είναι πιστεύω απαραίτητο και βοηθάει πολύ ακόμα και αν πολλές από μας το αποφεύγουμε γιατί θέλουμε να τα μακρύνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...