ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ



Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πρώτα επιλέξει το νυφικό σας, τις μπομπονιέρες και την διακόσμηση πριν επιλέξετε την γαμήλια τούρτα, η οποία σίγουρα είναι ωραίο να ακολουθεί το «θέμα» του γάμου. Σίγουρα οι επιλογές είναι άφθονες και πέρα της απλής επιλογής μεταξύ βανίλιας και σοκολάτας μπορείτε να επιλέξετε και ένα πλήθος άλλων γεύσεων, όπως φρούτα ή ακόμα και παγωτό ή μικρά cupcakes!!!




 Αρχικά είναι καλό αν μπορείτε να ζητήσετε μια προσωπική γευστική δοκιμή της τούρτας.

 Σκεφτείτε όλες τις επιλογές σε διακόσμηση, και γεύσεις

 Ρωτήστε αν μπορείτε να σχεδιάσετε την δική σας τούρτα γάμου (χωρίς έξτρα χρέωση)

 Πολλά ξενοδοχεία ή catering έχουν συμπεριλάβει την τούρτα στην τιμή /άτομο. Αν όχι είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να το διευκρινίσετε με τον υπεύθυνο εστίασης / δεξίωσης και κάθε extra χρέωση θα πρέπει να έχει προβλεφθεί. Αν μπορείτε, θα ήταν καλό να έχετε κάθε συμφωνία γραπτώς στα χέρια σας.

 Σε περίπτωση που παραγγείλετε από αλλού την τούρτα, βεβαιωθείτε ότι δεν θα την φέρουν απλά και θα την αφήσουν αλλά θα φροντίσουν για την σωστή τοποθέτηση της και την διακόσμηση του τραπεζιού.

 Cake toppers. Στην αγορά υπάρχουν πλήθος από cake toppers για να συμπληρώσουν την διακόσμηση της γαμήλιας τούρτας. Ρωτήστε τον ζαχαροπλάστη ή το ξενοδοχείο αν διαθέτουν κάτι ή αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε και εσείς. Σίγουρα θα βρείτε άπειρα στο www.ebay.com. Εγώ από εκεί πήρα το δικό μου. (βλ. φωτό. πάνω). Ενδεχομένως να βρείτε κάποια και σε καταστήματα με είδη συσκευασίας όπως ο Μπάρκας στην Αγία Παρασκευή ή το www.agrinvest.gr στον Άλιμο.








Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...